Sami Lanu

Modernin markkinoinnin lehtori 

 

Samilla on yli 19 vuoden kokemus digitaalisesta markkinoinnista ja palvelumuotoilusta. Hän on työskennellyt aiemmin mm. YLE:ssa, markkinointitoimisto SEK:ssä ja Satama Interactivessa. Hän on suunnitellut markkinointia mm. Nokialle, Valiolle, Pauligille, Visit Finlandille ja Suomen Kansallisoppera ja -baletille. Koulutukseltaan Sami on taiteen maisteri Taideteollisen korkeakoulun Medialab:sta.

 

TwinInnossa Sami vetää ja toteuttaa yrityksille suunnattuja seminaareja, koulutuksia ja työpajoja   

Anu Nuutinen

Lehtori

TwinInno projektipäällikkö

 

Anu (YTM, HHJ) on LABin Liiketoimintayksikön lehtori Lappeenrannan kampuksella.

Anun erityisalaa ovat numerot ja visuaalisuus. Hän on kriittiinen skenaarioiden rakentaja, jolla on laaja ja pitkä työkokemus opetustehtävistä yliopistolla ja ammattikorkeakoulussa.

 

Anu on työskennellyt myös Kauppakamarilla kehittäen yritysten ja oppilaitosten yhteistyötä, sekä starttirahakouluttajana, avustaen aloittavia yrittäjiä liikeideoiden ja talouslaskelmien kanssa.

 

Anulla on laaja ja pitkä esiintymis- ja opetuskokemus. Viime vuodet hän on osallistunut opetuksen ohella erityisesti matkailuun ja mikroyrityksiin liittyvään projektitoimintaan.

 

TwinInno -hankkeessa Anu toimii projektipäällikkönä vastaten hankkeen hallintoon ja toteutukseen liittyvistä asioista. 

Anu Kurvinen

Lehtori

Anu (KTM) on toiminut vuodesta 2014 LAB:in kansainvälisen liiketoiminnan lehtorina Lappeenrannan kampuksella. Aiemmalla työurallaan Anu on työskennellyt lähes 15 vuoden ajan Stora Enson kuluttajapakkaus-kartonkien markkinoinnin parissa. 

 

Anun osaamisalueita ovat innovaatiotoiminta, liiketoimintaprosessien kehittäminen sekä business-to-business -markkinointi. 

 

TwinInnossa Anu suunnittelee ja toteuttaa yrityksille suunnattuja koulutuksia ja työpajoja sekä kehittää yritysten ja LAB:in yhteistyötä. 

Sirpa Pulkkinen

TKI -asiantuntija, Lehtori

Sirpa (KTM, HHJ) on LABin liiketoimintayksikön lehtori ja TKI-asiantuntija Lappeenrannan kampuksella. Sirpan erityisosaamista on liiketoimintalähtöinen organisaatioiden sparraus ja coaching prosessien kehittämisestä strategiseen suunnitteluun. 

 

Sirpa on työskennellyt lähes kaksi vuosikymmentä talous- ja kehittämistehtävissä, muutaman vuoden Vaasan yliopistolla yrittäjyyden kehittämistiimissä, sekä 14 vuotta mikroyrittäjänä toimien liikkeenjohdon asiantuntijana sekä hankejohtajana Pohjanmaalla ja Uudellamaalla. 

TwinInnossa Sirpan roolina on toimia Etelä-Karjalan yritysten yhteyshenkilönä ja kehittäjänä. 

 

Sami Heikkinen

Lehtori

 

Sami Heikkinen (FM, KTM) on LABin liiketoiminta-yksikön lehtori Lahden kampuksella. Samin erityisosaamista ovat palvelumuotoilu ja tuotteistaminen.

Sami on tehnyt vuosien varrella yhteistyötä lukuisten yritysten ja organisaatioiden kanssa.

 

Samin mielestä yhteistyöprojekti onnistuu silloin, kun sen mahdollisuuksiin suhtaudutaan uteliaisuudella.

TwinInnossa Sami toteuttaa ja vetää yrityksille suunnattua koulutusta ja työpajoja. 

Marjut Villanen

TKI -asiantuntija

 

Marjut on yhteiskuntatieteilijä (MSocSc) LMUsta Münchenista ja työskentelee TKI-tehtävissä LABin liiketoimintayksikössä Lahdessa. Hänen erityisosaamistaan ovat  mm. kehittämishankkeet ja projektityöskentely. 

 

Marjut on työsekennellyt yli 20 vuotta sekä yksityisellä sektorilla että ammattikorkeakoulu- ja yliopistomaailmassa tehden kehittämistyötä. Hän on toiminut samalla myös yrittäjänä sekä perheyrityksen työntekijänä lähes kymmenen vuotta. 

TwinInnossa Marjut on erityisesti päijät-hämäläisten yritysten yhteyshenkilö.