uutisia & tarinoita 

200417-CloverFactory-banneri.jpg
IMG_20200416_133750.jpg
mv_kuva3_suunta-1-2020.jpg

Toukokuu 2020

 

Kuluneen kevään aikana TwinInno ja Clover Factory ovat kartoittaneet  yhteistyömahdollisuuksia ja ideoineet alueen yritysten tukemista ja innovaatiotoiminnan vahvistamista .

 

https://cloverfactory.fi/ 

Huhtikuu 2020

Aloitimme huhtikuussa yhteistyön opiskelijaosuuskuta Hype Markkinoinnin kanssa. Tarkoituksemme on testata yhteistyötä ja toimintatapaa, sekä tarjota pikaista apua koronapandemian takia vaikeaan tilanteeseen joutuneille yrityksille.

 

Hype Markkinointi järjestää huhti-kesäkuun aikana useampia 12h innovaatiosessioita TwinInnon toimeksiannosta. Mukana sessioissa on erilaisia yrityksiä Etelä-Karjalasta ja Päijät-Hämeestä.  

https://www.hypemarkkinointi.fi

Huhtikuu 2020

TwinInno on mukana LAB-ammattikorkeakoulun Nopean toiminnan joukoissa tukemassa yrityksiä koronapandemian aikana.

LABin Nopean toiminnan joukot on perustettu auttamaan koronapandemian takia vaikeaan tilanteeseen joutuneita yrityksiä Etelä-Karjalassa ja Päijät-Hämeessä.  

 

TwinInno on otti kopin muutamasta yrityksestä ja järjestää yrityksille mm. 12h innovointisessioita. 

https://lab.fi/fi/uutiset/lab-ammattikorkeakoulun-nopean-toiminnan-joukot-auttavat-yrityksia-selviamaan

Maalis-huhtikuu 2020

Maaliskuun puolivälissä elämämme muuttui melkein yhdessä yössä. Kun koronapandemia sulki kouluja ja työpaikkoja, siirtyi moni etätöihin kotiin. Tapahtumia ja palavereja peruttiin ja tapaamiset muuttuivat etäkokouksisksi. Useissa yrityksissä jouduttiin vakavaan tilanteeseen, kun liiketoiminta pysähtyi lähes kokonaan. 

TwinInno -projektissa jouduttiin myös sopeutumaan uuteen tilanteeseen. Työt jatkuivat kuitenkin etäyhteyksien avulla. 

Maaliskuu 13, 2020

Lappeenrannan Kehruuhuoneelle suunniteltu Innovaatiot ja tekoäly nyt- aamiaisseminaari vaihtui pika-aikataululla pienimuotoiseen aamiaistapaamiseen, kun koronavirus laittoi suunnitelmat uusiksi. Pienellä porukalla ja turvaohjeita kunnioittaen saatiin kaikesta huolimatta erittiän hyvä keskustelu aikaiseksi. Kiitos osallistujille mielenkiintoisista näkökulmista ja huomioista! 

Maaliskuu 12, 2020

Innopaja LABin Mukkulan kampuksella, Lahdessa. 

 

Ehdimme juuri ennen kampuksen sulkemista kokoontua porukalla pohtimaan tärkeitä kysymyksiä TwinInnon roolista Lindströmin vetämässä Innopajassa. 

Innostavan keskustelun antia jalostamme edelleen projektin edetessä. 

Helmikuu 18, 2020

TwinInno aloittaa toimintansa järjestämällä ensimmäiset yrityksille suunntatut tapahtumat

Innovaatiot ja tekoäly nyt -Aamiasseminaari

Lappeenrannassa, Kehruuhuoneella

pe  13.3.2020 klo 8:30-10:30

Lahdessa, Greenstar Hotel, Vesijärvenkatu1

pe 3.4.2020 klo 8:30-10:30

Tervetuloa kuulemaan tuoreimmat tiedot, miten keinoäly ja koneoppiminen muuttavat innovointia. 

Lisätietoa tulevat tapahtumat -kohdasta etusivulta. 

Ilmoittaumiset Lappeenrantaan 5.3. mennessä ja lahteen 26.3. mennessä. 

twininno.lab@gmail.com

Helmikuu 12, 2020

TwinInno kävi esittelemässä alkavaa toimintaansa LAB-ammattikorkeakoulun Mukkulan kampuksella järjestetyssä DuuniExpossa, jossa oli mukana paljon alueen yrityksiä sekä ammattikorkeakoulun opiskelijoita ja henkilökuntaa.

Syyskuu 9, 2019

TwinInno on EAKR-rahoitteinen hanke, jota toteutetaan 9/2019-12/2020 Etelä-Karjalassa ja Päijät-Hämeessä. Hankkeen tavoitteena on vahvistaa LAB-ammattikorkeakoulun ja alueen pk-yritysten yhteistyötä ja auttaa siten kasvattamaan alueen yritysten innovaatiotoimintaa.  
TwinInno-hanke ajoittuu LAB-ammattikorkeakoulun käynnistymisvaiheeseen, jolloin toimintatapoihin on mahdollista vaikuttaa. Mitä kohdealueiden yritykset tarvitsisivat ammattikorkeakoululta? Mitä uudella LAB-ammattikorkeakoululla on tarjota alueen yrityksille? Mitä pitää kehittää, poistaa tai luoda, jotta menettely toimisi ja kannustaisi pysyvään yhteistyöhön?